"Suomessa on noin 60 000 hissiä. Hissien huoltosopimukset, korjaaminen, modernisointi, uusimiset sekä viranomaismääräykset koskettavat merkittävää osaa suomalaisista."

Henry Anttilan teos on ennen julkaisematon, ravisteleva tietopaketti hissibisneksestä. Hissiala on kiedottu mystiseen verhoon, jonka sisäpuolelle ovat päässeet vain harvat. Hissialalla on lukuisia tehostamistarpeita, ja raha vaihtaa omistajaa liian löysin perustein. Nyt lukija pääsee kurkistamaan kulisseihin.

Lähes 30 vuotta hissiliiketoiminnan parissa työskennellyt Henry Anttila avaa alan toimintatapoja sopimusmalleista huoltokäytäntöihin ja myyntitekniikkaan. Samalla hän kuvailee hissiliiketoiminnan erityispiirteitä ja muutosta omien kokemustensa ja elävöittävien esimerkkien kautta. Äänen saavat myös kymmenkunta haastateltavaa huoltoasentajasta kiinteistöalan toimijoihin.

Henry Anttila kertoo 30 vuoden kokemuksella, miten hissien kunnossapitotoimintaa tulisi muuttaa ja järkiperäistää siten, että myös laskun maksaja on keskusteluissa mukana.

Kirja on suunnattu kaikille hissien parissa tekemisissä oleville, joita tiedonjano motivoi lukemaan.

Oletpa isännöitsijä, kiinteistömanageri tai asunto-osakeyhtiön osakkeen omistaja, kirja kertoo, mitä et välttämättä tiennyt, mutta sinun todella tulisi tietää.

Kirja sopii myös kiinteistöalan yleisteokseksi, jossa tarkastellaan valvonnan tärkeyttä – etiikkaa ja moraalia unohtamatta.

On muutoksen aika.

Kirjan tilaus

Painos on loppuunmyyty